ПОНЕДІЛОК
Назва страви | Грами | Гривні | |||||
Перші страви | |||||||
Борщ український з куркою | 375 | 55 | |||||
Грибний крем-суп | 375 | 55 | |||||
Другі страви | |||||||
Біфштекс рубаний із яловичини з феттучіні | 250 | 120 | |||||
Фунчоза з куркою та овочами в соєвому соусі (фунчоза, куряча грудка, морква, цибуля, болгарський перець, помідори, квасоля стручкова зелена, соєвий соус) | 250 |
95 | |||||
Свинячий бефстроганов (без грибів) | 150 | 66 | |||||
Дієтичні страви | |||||||
Маріноване філе індички, запечене в духовці (салат, свіжі овочі) | 250 | 95 | |||||
Вегетаріанські страви |
|||||||
Запіканка з цвітної капусти під соусом бешамель (болгарський перець, зелений горошок, цвітна капуста, сир пармезан, сухарики) | 250 | 85 | |||||
Пісні страви | |||||||
Гарніри | |||||||
Тушкована картопля по-селянські | 200 | 45 | |||||
Кус-кус з маслом вершковим | 200 | 38 | |||||
Млинці, сирники, вареники, десерти | |||||||
Сирники з родзинками в шоколадній глазурі | 150/50 | 68 | |||||
Млинці шпинатні з вяленими томатами та філадельфією | 150 | 68 | |||||
Салати | |||||||
Салат з сухариками (пекінська капуста, філе куряче, помідор, шинка, сухарики, салат, майонез) | 150 | 68 | |||||
Салат "Весняний блюз" (редис, свіжий огірок, помідор, зелень) | 150 | 50 | |||||
Соуси | |||||||
Кетчуп | 50 | 14 | |||||
Майонез | 50 | 12 | |||||
Гірчиця | 50 | 14 | |||||
Сметана | 50 | 16 | |||||
Хліб | |||||||
Хліб білий (шматок) | 1шматок | 3 | |||||
Хліб український (шматок) | 1шматок | 3 | |||||
Хліб білий | 1шт. | 30 | |||||
Український хліб | 1шт. | 34 | |||||
Напої | |||||||
Узвар | 500 | 35 | |||||
Молоко (2,5%) | 950 | 45 | |||||
Комплекс №1 | Комплекс №2 | Комплекс Вега | ||
• Тушкована картопля по-селянські (150гр.) • Куряча відбивна (100гр.) • Салат "Весняний блюз" (редис, свіжий огірок, помідор, зелень, сметана) (150гр.) •
|
• Борщ український з куркою (375гр.) • Кус-кус з маслом вершковим (150гр.) • Свинячий бефстроганов (без грибів) (100гр.) • Салат "Весняний блюз" (редис, свіжий огірок, помідор, зелень, сметана) (150гр.) |
• Грибний крем-суп (375гр.) • Запіканка з цвітної капусти під соусом бешамель (200гр.) • Салат "Весняний блюз" (редис, свіжий огірок, помідор, зелень, сметана) (150гр.) |
||
____________________ | ____________________ | ____________________ | ||
110,00 грн. |
140,00 грн. |
140,00 грн. |
||
ВІВТОРОК
Назва страви | Грами | Гривні | ||||
Перші страви | ||||||
Гречаний суп з куркою та овочами | 375 | 55 | ||||
Зелений борщ пісний | 375 | 55 | ||||
Другі страви | ||||||
Булгур з курячою грудкою та овочами (куряча грудка, булгур, болгарський перець, квасоля стручкова зелена, цибуля, морква, спеції) | 250 | 95 | ||||
Чанахі, яловичина з овочами по-грузинськи (яловичина, картопля, перець болгарський, помідори, цибуля ріпчаста, часник, масло вершкове, олія, перець чорний мелений, сіль) | 250 |
135 | ||||
Куряча котлета із сиром моцарела | 150 | 55 | ||||
Дієтичні страви | ||||||
Стегно куряче тушковане з овочами (стегно, кукурудза, цвітна капуста, броколі, горошек зелений, цибуля, морква, часник, помідор, болгарський перець, зелень петрушки) | 250 | 95 | ||||
Вегетаріанські страви |
||||||
Зрази картопляні з капустою | 250 | 85 | ||||
Гарніри | ||||||
Рис відварний з маслом вершковим | 200 | 40 | ||||
Паста фарфалле з маслом вершковим |
200 | 30 | ||||
Млинці, сирники, вареники, десерти | ||||||
Запіканка сирно-яблочна з ароматом кориці | 150 | 68 | ||||
Млинцеві мішечки з жульєном із грибів | 160 | 65 | ||||
Салати | ||||||
Салат із морквою по-кореїськи та крабовими палочками (крабові палички, огірок, кукурудза консервована, корейська морква, яйце, майонез) | 150 | 68 | ||||
Салат "Весняна свіжість" (пекінська капуста, перець болгарський, помідор, морква, зелень, лимонний сік, рослинна олія) |
150 | 50 | ||||
Соуси | ||||||
Кетчуп | 50 | 14 | ||||
Майонез | 50 | 12 | ||||
Гірчиця | 50 | 14 | ||||
Сметана | 50 | 16 | ||||
Хліб | ||||||
Хліб білий (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб український (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб білий | 1шт. | 30 | ||||
Український хліб | 1шт. | 34 | ||||
Напої | ||||||
Узвар | 500 | 35 | ||||
Молоко (2,5%) | 950 | 45 | ||||
Комплекс №1 | Комплекс №2 | Комплекс Вега | ||
• Рис відварний з маслом вершковим (150гр.) • Риба смажена (хек) (100гр.) • Салат "Весняна свіжість" (пекінська капуста, перець болгарський, помідор, морква, зелень, рослинна олія) (150гр.) |
• Гречаний суп з куркою та овочами (375гр.) • Паста фарфалле з маслом вершковим (150гр.) • Куряча котлета з сиром моцарелла (100гр.) • Салат "Весняна свіжість" (пекінська капуста, перець болгарський, помідор, морква, зелень, рослинна олія) (150гр.) |
• Зелений борщ пісний (375гр.) • Зрази картопляні з капустою (200гр.) • Салат "Грецький" (помідор, свіжий огірок, перець болгарський, сир фета, маслини, цибуля червона, спеція орегано, оливкова олія) (150гр.) |
||
____________________ | ____________________ | ____________________ | ||
110,00 грн. |
140,00 грн. |
140,00 грн. |
||
СЕРЕДА
Назва страви | Грами | Гривні | ||||
Перші страви | ||||||
Бульон курячій з локшиною, овочами та зеленню | 375 | 55 | ||||
Крем-суп із броколі | 375 | 55 | ||||
Другі страви | ||||||
Смажені курячі крильця з молодою картоплею | 250 | 120 | ||||
Тилапія з кукурудзяною сальсею (тілапія, болгарський перець, кукурудза консервована, квасоля консервована, зелень, яблучний оцет, орегано сушений, часник, оливкова олія, сіль, перець) | 250 | 135 | ||||
Курячі тефтелі в сметанно-томатному соусі | 150 | 55 | ||||
Дієтичні страви | ||||||
Скумбрія з овочами та песто (стручкова квасоля, цибуля порей, червоний перець, кедровий горіх, базилік, сир пармезан, оливкова олія, перець) | 250 | 95 | ||||
Вегетаріанські страви |
||||||
Каннелоні фаршировані сиром (каннелоні, сир, вершки, масло вершкове, молоко, сир твердий, перець чорний мелений) | 250 | 85 | ||||
Гарніри | ||||||
Пшенична каша з маслом вершковим | 200 | 30 | ||||
Гречана каша з маслом вершковим | 200 | 45 | ||||
Млинці, сирники, вареники, десерти | ||||||
Сирники з родзинками та полуничним джемом | 150 |
65 | ||||
Млинці з консервованими персиками, маскарпоне та карамеллю | 150 |
58 | ||||
Салати | ||||||
Салат з червоною квасолею консервованою та куркою (квасоля консервована, куряча грудка, консервована кукурудза, болгарський перець, цибуля червона, петрушка, заправка: рослинна олія, яблучний оцет, гірчиця, сіль) | 150 | 65 | ||||
Салат"Київський" (буряк, фета, волоський горіх, майонез) | 150 | 50 | ||||
Соуси | ||||||
Кетчуп | 50 | 14 | ||||
Майонез | 50 | 12 | ||||
Гірчиця | 50 | 14 | ||||
Сметана | 50 | 16 | ||||
Хліб | ||||||
Хліб білий (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб український (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб білий | 1шт. | 30 | ||||
Український хліб | 1шт. | 34 | ||||
Напої | ||||||
Узвар | 500 | 35 | ||||
Молоко (2,5%) | 950 | 45 | ||||
Комплекс №1 | Комплекс №2 | Комплекс Вега | ||
• Пшенична каша з маслом вершковим (150гр.) • Яловича печінка в сметані з цибулею і морквою (100гр.) • Салат "Київський" (буряк, фета, волоський горіх, майонез) (150гр.) |
• Бульон курячий з локшиною, овочами і зеленню (375гр.) • Гречана каша з маслом вершковим (150гр.) • Курячі тефтелі в сметанно-томатному соусі (100гр.) • Салат "Київський" (буряк, фета, волоський горіх, майонез) (150гр.) |
• Крем-суп з броколі (375гр.) • Каннелоні фаршировані сиром (каннелоні, сир, вершки, масло вершкове, молоко, сир твердий, перець чорний мелений) (250гр.) • Салат "Київський" (буряк, фета, волоський горіх, майонез) (150гр.) |
||
____________________ | ____________________ | ____________________ | ||
110,00 грн. |
140,00 грн. |
140,00 грн. |
||
ЧЕТВЕР
Назва страви | Грами | Гривні | ||||
Перші страви | ||||||
Солянка по-домашньому | 375 | 55 | ||||
Мінестроне | 375 | 55 | ||||
Другі страви | ||||||
Рибне філе, запечене з овочами та рисом басматі | 250 |
135 | ||||
Феттучіні з песто та індичкою | 250 |
115 | ||||
Куряча рубана відбивна | 150 | 58 | ||||
Дієтичні страви | ||||||
Куряче філе з овочами та сиром | 150 | 95 | ||||
Вегетаріанські страви |
||||||
Картопляні деруни зі сметаною | 250 | 85 | ||||
Пісні страви | ||||||
Гарніри | ||||||
Фунчоза з маслом вершковим |
200 | 45 | ||||
Картопляне пюре з маслом вершковим | 200 | 45 | ||||
Млинці, сирники, вареники, десерти | ||||||
Млинці з шоколадною пастою та горіхами | 150 |
68 | ||||
Млинці "Тріо" (вишня, сир, мак, цукрова пудра, мята) | 150 | 68 | ||||
Салати | ||||||
Салат зі смаженою куркою (листя салату, огірок, яйце, болгарський перець, куряча грудка, майонез) | 150 | 68 | ||||
Салат з молодої капусти (капуста молода, морква, болгарський перець, цибуля ріпчаста, помідор, рослинна олія, лимонний сік) | 150 | 50 | ||||
Соуси | ||||||
Кетчуп | 50 | 14 | ||||
Майонез | 50 | 12 | ||||
Гірчиця | 50 | 14 | ||||
Сметана | 50 | 16 | ||||
Хліб | ||||||
Хліб білий (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб український (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб білий | 1шт. | 30 | ||||
Український хліб | 1шт. | 34 | ||||
Напої | ||||||
Узвар | 500 | 35 | ||||
Молоко (2,5%) | 950 | 45 | ||||
Комплекс №1 | Комплекс №2 | Комплекс Вега | ||
• Фунчоза з маслом вершковим (150гр.) • Мясо по-корейськи (100гр.) • Салат з молодої капусти (капуста молода, морква, болгарський перець, цибуля ріпчаста, помідор, рослинна олія, лимонний сік) (150гр.) |
• Солянка по-домашньому (375гр.) • Картопляне пюре з маслом вершковим (150гр.) • Куряча рубана відбивна (100гр.) • Салат з молодої капусти (капуста молода, морква, болгарський перець, цибуля ріпчаста, помідор, рослинна олія, лимонний сік) (150гр.) |
• Мінестроне (375гр.) • Картопляні деруни зі сметаною (150/50гр.) • Салат з молодої капусти (капуста молода, морква, перець болгарський, цибуля ріпчаста, помідор, рослинна олія, лимонний сік) (150гр.) |
||
____________________ | ____________________ | ____________________ | ||
110,00 грн. |
140,00 грн. |
140,00 грн. |
||
ПЯТНИЦЯ
Назва страви | Грами | Гривні | ||||
Перші страви | ||||||
Суп картопляний з фрикадельками | 375 | 55 | ||||
Суп гречаний з грибами | 375 | 55 | ||||
Другі страви | ||||||
Плов узбецький з куркою | 250 | 95 | ||||
Голубці ліниві зі свининою та рисом у сметанно-томатному соусі | 250 |
95 | ||||
Свинячий шніцель | 150 | 66 | ||||
Диєтичні страви | ||||||
Стегно запечене з броколі, цвітною капустою та морквою | 250 | 95 | ||||
Вегетаріанські страви |
||||||
Перець фарширований рисом, грибами та овочами | 250 | 95 | ||||
Пісні страви | ||||||
Гарніри | ||||||
Картопля по-селянські з часником та кропом | 200 | 45 | ||||
Булгур відварений з маслом вершковим | 200 | 35 | ||||
Млинці, сирники, вареники, десерти | ||||||
Сирна запіканка в шоколадній глазурі | 150 |
68 | ||||
Млинці "Ласунка" (сир, згущене молоко, мята) | 250 | 65 | ||||
Салати | ||||||
Салат "Курячий з ананасом" (філе куряче, ананас консервований, яйце, кукурудза консервована, майонез) | 150 | 68 | ||||
Салат корейський з огірків (корейська морква, огірок, болгарський перець, кунжут, часник, соєвий соус, рослинна олія) | 150 | 50 | ||||
Соуси | ||||||
Кетчуп | 50 | 14 | ||||
Майонез | 50 | 12 | ||||
Гірчиця | 50 | 14 | ||||
Сметана | 50 | 16 | ||||
Хліб | ||||||
Хліб білий (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб український (1шматок) | 1шматок | 3 | ||||
Хліб білий | 1шт. | 30 | ||||
Український хліб | 1шт. | 34 | ||||
Напої | ||||||
Узвар | 500 | 35 | ||||
Молоко (2,5%) | 950 | 45 | ||||
Комплекс №1 | Комплекс №2 | Комплекс Вега | ||
• Булгур відварений з маслом вершковим (150гр.) • Свинячий шніцель (100гр.) • Салат корейський з огірків (150гр.) |
• Суп картопляний з фрикадельками (375гр.) • Булгур відварений з маслом вершковим (150гр.) • Куряче філе по-китайськи (100гр.) • Салат корейський з огірків (150гр.) |
• Суп гречаний з грибами (375гр.) • Перець фарширований рисом, грибами та овочами (200гр.) • Млинці з карамелізованим яблуком (150гр.) |
||
____________________ | ____________________ | ____________________ | ||
110,00 грн. |
140,00 грн. |
140,00 грн. |
||